Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voetbal- en keepers talentendag op 7 mei bij ABS in Bathmen

Nieuw in de regio: elke jongen en meisje
van 6 t/m 12 jaar kan zich inschrijven

BATHMEN – In de eerste week van mei houdt de Twentsche voetbalschool de derde editie van de voetbaltalentdagen in diverse regio’s.

De grootste onafhankelijke voetbalschool , waar wekelijks meer dan 250 voetballers en keepers trainen, biedt kinderen onder andere de mogelijkheid om deze dag hun talent te laten zien aan de aanwezige scouts.

Daarnaast zal deze activiteit bestaan uit een deel techniektraining en natuurlijk wedstrijden spelen. Bovenal beleven kinderen een leuke voetbalactiviteit en is deze dag voor iedereen toegankelijk!

De winnaars van de partijvormen en kinderen die worden opgenomen in de talentenpool per regio, worden geplaatst voor de finale in juni 2015 in Enschede.

In Bathmen wordt deze talentendag gehouden op donderdag 7 mei bij ABS. Deelnemende kinderen krijgen een compleet verzorgde voetbalactiviteit aangeboden met een leuke attentie. Daarnaast zijn er diverse prijzen te winnen. Schrijf je snel in, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor verdere informatie en inschrijven kun je terecht op www.twentschevoetbalschool.nl of op de website www.voetbal.absbathmen.nl