Volledige off-day van

ABS Voetbal

BATHMEN – Na de goede wedstrijd van vorige week tegen Hoonhorst (0-3) ging ABS met goede moed het veld op voor de wedstrijd tegen Activia.Het begin was goed en in de 4e minuut kwam een vrije trap van Martijn Stegink op de paal, maar daarna was het eigenlijk Activia dat de boventoon voerde. In de 10e minuut kwam Activia, mede door onvoldoende doordekken van ABS op 0-1. Eigenlijk zou ABS gewaarschuwd moeten zijn; het tegendeel was waar. Door foutief terugkoppen kon de aanvaller van Activia vrij doorlopen naar het ABS doel en de 0-2 laten aantekenen. Het werd zelfs nog duidelijker in de 45e minuut, 0-3.

In de tweede helft was het beeld eender. Amper begonnen kwam de 0-4 op het scorebord. ABS creëerde nagenoeg geen kans voor het doel van de tegenstander en onderlinge duels werden verloren.

De 0-5 was een prachtig doelpunt met een schot in de kruising. Hierna kwam ABS nog enigszins in de wedstrijd door twee doelpunten. Maar meer doordat de tegenstander minder scherp was in de wedstrijd.

Kortom een terechte nederlaag. De elf van ABS moeten het komende zondag weer recht zetten tegen Be Quick Zutphen om 14.00 uur op sportpark de Looenk.