Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Volleybaldames ABS 1 kampioen!

BATHMEN – De volleybaldames van ABS 1 gingen dit seizoen fris van start. Met negen dames en nieuwe trainer Henk werd het seizoen vol enthousiasme en goede moed begonnen. Want na drie jaar op de tweede plaats te zijn geëindigd, werd het nu wel eens tijd voor het hoogste podiumplekje.De eerste wedstrijden begonnen dan ook voorspoedig. Helaas kwamen al gauw wat blessures en zieken om de hoek kijken. Dit werd uitermate goed opgevangen door het meedoen van speelsters uit andere teams, zoals Mandy, Marjolein en Ilse. Ook de trainingen werden enthousiast overgenomen door Roel en Dennis. Het coachen werd overgenomen door Gido, Edwin en Freek. Zo verliep alles gelukkig toch nog soepel en naarmate het seizoen vorderde werd die eerste plek zo gek nog niet. Op zaterdag 9 maart moesten de dames tegen De Hooiberg, de nummer 2. Dat is altijd een spannende wedstrijd. Er werd onverwachts met 4-0 gewonnen! Toen bleken de dames ‘officieel’ al kampioen te zijn, wat ook de tegenstander verbaasde. Daar had niemand al rekening mee gehouden. Op vrijdag 15 maart na de laatste thuiswedstrijd (deze wedstrijd tegen BSV uit Beekbergen werd ook met 4-0 gewonnen) werd het kampioenschap goed gevierd. Eerst een rondje met de huifkar door het dorp. Daarna werd er doorgevierd tot in de late uurtjes in sporthal De Uutvlog. Sponsor Johan Mensink was tevens aanwezig; hij gaat de dames van nieuwe tenues en trainingspakken voorzien met Jumbo er op. Zo kunnen ze het nieuwe seizoen in de eerste klasse mooi voor de dag komen met hun nieuwe outfit.

Dames 1 bedankt hun sponsor Johan Mensink, alle coaches en trainers, alle invalsters en natuurlijk hun trouwe supporter Martin!