Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Voorbeschouwing SV Heeten-ABS

BATHMEN – ABS start de competitie met een uitwedstrijd in Heeten. De plaatselijke trots degradeerde vorig seizoen uit de 3e klasse, maar heeft de selectie nagenoeg in tact gehouden. Meevaller is, na jarenlang blessureleed, de terugkeer van aanvaller Bas Aarnink.Het team van trainer Alex Booij kende een goede voorbereiding en wist vorige week de volgende ronde van de beker te bereiken door een knappe overwinning tegen Diepenveen.

ABS wist de volgende bekerronde niet te bereiken, maar speelde verdienstelijke wedstrijden tegen de 3e klassers Pax Hengelo en Turkse Kracht Deventer. De laatste bekerwedstrijd werd vorige week gewonnen van SC. Klarenbeek.

Plezierig is dat de volledige selectie fit is, waardoor de start van de competitie tegen Heeten, ongetwijfeld een van de kampioenskandidaten in de 4e klasse, met vertrouwen tegemoet wordt gezien.