Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Welkom bij de donderdagochtend-damesgroep

ABS-Trimmen en Nordic Walking

ABS-Trimmen en Nordic Walking

BATHMEN – Deze dames zijn vitaal, gezellig, dol op bewegen en kennen alle ins en outs van het trimmen. De groep is opzoek naar nieuwe aanwas om het nog gezelliger te maken. Ze willen graag hun ervaring en hun enthousiasme om te bewegen delen.

 Wat doen deze dames op donderdagochtend?

Sommigen lopen (een beetje) hard, ze doen oefeningen, spelen spelletjes, kletsen hoort er ook bij, gebruiken gewichten, touwen of elastieken en drinken na afloop koffie en thee bij de Chinees.

Iedereen kan en mag meedoen met de groep, want iedereen doet mee op zijn niveau. Leeftijd speelt geen rol in deze groep, het loopt van jong naar oud. Dus ben je opzoek naar een leuke activiteit en gezelligheid, wees welkom. Doe een paar keer gratis mee en kijk of het je bevalt. Iedere donderdagmorgen verzamelen de dames zich aan de achterzijde van de manege, start om 9.00 uur.

Wie is de spreker van dit verhaal? Dat is Martje Godschalk. “Ik ben de jonge deerne van de groep, zoals de dames het zeggen. Ik ben degene die iedereen graag in beweging brengt, hen plezier laat beleven en ook vitaal houdt.” Aanmelden: tel. 06-45277149.