Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zeer geslaagd ABS stratenvolleybaltoernooi!

Zeer geslaagd ABS straten

BATHMEN –  vrijdagavond 18 maart en zaterdagavond 19 maart is het 34ste stratenvolleybaltoernooi gehouden in sporthal De Uutvlog in Bathmen namens ABS Volleybal. Er waren hele enthousiaste, gezellige en fanatieke teams uit Bathmen en omstreken aanwezig om een leuk balletje te slaan. Het waren sportieve en fanatieke poulewedstrijden, met zeer mooie punten en lange rally’s.

Er moest dit jaar zelfs worden getost voor de derde plek in de poule, het aantal competitiepunten was gelijk, het verschil tussen de gescoorde en de tegen gekregen punten was gelijk, de onderlinge wedstrijd was gelijk en toen moest het lot de doorslag geven. De kruisfinales waren zeer spannend, met slechts enkele punten verschil. Ook in de finale zaten de teams dicht bij elkaar.

De finale op vrijdag is gewonnen door Olde Mölle. Zij zijn de winnaar van de Emté Mensink bokaal. De tweede plaats was voor RSC, zij wonnen de Autobedrijf Stegeman bokaal. De derde plaats was voor De Mango’s en zij wonnen de Schoemaker Veetransport bokaal. De Tijgers grepen net naast de bekers met een mooie vierde plaats.

De finale op zaterdag is gewonnen door De Mango’s. Zij zijn de winnaar van de Welkoop bokaal. De tweede plaats was voor Living Color, zij wonnen de Te Riele Olie bokaal. De derde plaats was voor De Outsiders met de Kwartier.info bokaal. De teams van ABS 9 en ABS 9.1 hadden een knappe vierde en vijfde plaats. Naast een mooie bokaal kregen de teams ook een lekkere fles wijn en een heerlijke teamschotel.

De tribunes waren dit jaar goed bezet met supporters en er werd enthousiast aangemoedigd en geapplaudisseerd. Tijdens en na de wedstrijd konden alle teams en supporters genieten van een gezellig drankje en een hapje in de kantine. Zoals elk jaar was er een spannende verloting met dit jaar weer een hele tafel vol mooie prijzen.

Dank gaat uit naar alle vrijwilligers. Gelukkig kan er altijd gerekend worden op een vaste groep trouwe vrijwilligers. Zonder de teams natuurlijk geen spannende wedstrijden. Volgend jaar zal er uiteraard weer een stratenvolleybaltoernooi zijn!