Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zeer geslaagd ABS straten-

volleybaltoernooi 2017!

BATHMEN – Op vrijdagavond 17 maart en zaterdagavond 18 maart werd het 35ste ABS stratenvolleybaltoernooi gehouden in sporthal De Uutvlog in Bathmen. Ook dit jaar waren er enthousiaste, gezellige en fanatieke teams uit Bathmen en omstreken aanwezig om een leuk balletje te slaan. Er waren sportieve en fanatieke poulewedstrijden, met zeer mooie punten en lange rally’s. Soms met wat grotere puntenverschillen, echter vaak ging het ook erg gelijk op.

Op vrijdagavond bleken De Mango’s uiteindelijk de sterkste te zijn en daarmee zijn zij winnaar van de Emté Mensink bokaal. Op de tweede plek is Grandiose geëindigd, waardoor zij de Autobedrijf Stegeman bokaal mee naar huis konden nemen. De derde plek was voor RSC, waarmee zij de Schoemaker Veetransport bokaal hebben gewonnen. De Hogeweggers grepen met een vierde plaats net naast de bekers.

Zaterdagavond kon Living Color, één van de teams die al 35 jaar van de partij is, met de eerste prijs gefeliciteerd worden. Zij wonnen de Welkoop bokaal. De strijd om de tweede en derde plek was spannend. Uiteindelijk heeft Tijd voor Gezelligheid de tweede plek veroverd en daarmee de Te Riele Olie bokaal gewonnen. De Kwartier.info bokaal ging dit jaar naar Bergakker, die op de derde plek geëindigd is.

De tribunes waren goed bezet met supporters en er werd enthousiast aangemoedigd en geapplaudisseerd. Tijdens en na de wedstrijd konden alle teams en supporters gezellig genieten van een drankje en een hapje in de kantine. Zoals elk jaar was er een spannende verloting met ook dit jaar een tafel vol mooie prijzen.

Al met al is bijna iedere ondernemer in Bathmen als sponsor betrokken bij dit jaarlijkse evenement; dit moeten we koesteren, aldus de organisatie.

Uiteraard ziet de Commissie Stratenvolleybal Bathmen jullie volgend jaar graag terug bij een nieuwe editie van het stratenvolleybaltoernooi.