Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zeer geslaagd ABS stratenvolleybaltoernooi 2018

BATHMEN – Op vrijdagavond 9 maart en zaterdagavond 10 maart heeft het 36ste ABS stratenvolleybaltoernooi plaatsgevonden in sporthal De Uutvlog in Bathmen. Ook dit jaar waren veel enthousiaste, gezellige en fanatieke teams uit Bathmen en omstreken aanwezig om een leuk balletje te slaan tijdens sportieve en fanatieke poulewedstrijden.Op vrijdagavond bleken De Mango’s uiteindelijk de sterkste te zijn en daarmee winnaar van De Emté Mensink bokaal. Op de tweede plek is geëindigd Oh Oh Vera 1, waardoor zij de Kinderdagverblijf Bubbels bokaal mee naar huis konden nemen. De derde plek was dit jaar voor team Nooitgedacht, waarmee zij de Schoemaker Veetransport bokaal hebben gewonnen.

Zaterdagavond kon Living Color met de eerste prijs gefeliciteerd worden. Zij wonnen de Welkoop bokaal. Het team Oké, we doen weer mee heeft de tweede plek veroverd en daarmee de Te Riele Olie bokaal gewonnen. De Kwartier.info bokaal ging dit jaar naar team Zonder tas, met pinpas! dat op de derde plek geëindigd is.

De tribunes waren goed bezet met supporters en er werd enthousiast aangemoedigd. Tijdens en na de wedstrijd konden alle teams en supporters genieten van een drankje en een hapje in de kantine. Zoals elk jaar was er een verloting met ook dit jaar een tafel vol mooie prijzen.

Bijna iedere ondernemer in Bathmen is als sponsor betrokken bij dit jaarlijkse toernooi; dit moeten we koesteren!

Uiteraard ziet de Commissie Stratenvolleybal Bathmen jullie volgend jaar graag terug bij een nieuwe editie van het stratenvolleybaltoernooi!