Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Zeer geslaagd ABS stratenvolleybaltoernooi 2019!

BATHMEN – Op vrijdagavond 8 maart en zaterdagavond 9 maart heeft het 37ste ABS stratenvolleybaltoernooi plaatsgevonden in sporthal De Uutvlog in Bathmen. Veel enthousiaste, gezellige en fanatieke teams uit Bathmen en omstreken hebben zich aangemeld om een balletje te slaan tijdens sportieve en fanatieke poulewedstrijden.Op vrijdagavond bleek team C-squad uiteindelijk de sterkste te zijn en daarmee winnaar van de Autobedrijf Stegeman bokaal. Op de tweede plek is geëindigd team Alferinklaan, waardoor zij de Kinderdagverblijf Bubbels bokaal mee naar huis konden nemen. De derde plek was dit jaar voor team Oh Oh Vera 1, waarmee zij de Schoemaker Veetransport bokaal hebben gewonnen.

Zaterdagavond kon men team Living Color met de eerste prijs feliciteren, waardoor zij Welkoop bokaal hebben gewonnen. Team Afmania heeft de tweede plek veroverd en de Te Riele Olie bokaal gewonnen. De Kwartier.info bokaal ging dit jaar naar The A-team dat op de derde plek geëindigd is.

De tribunes waren goed bezet en er werd enthousiast aangemoedigd. Uiteraard was er ook tijd voor een drankje en een hapje in de kantine en waren er met de traditionele verloting mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren.

ABS Volleybal bedankt alle teams, vrijwilligers en sponsors die het toernooi ook dit jaar mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie natuurlijk geen stratenvolleybaltoernooi.

Bijna iedere ondernemer in Bathmen is als sponsor betrokken bij dit jaarlijkse toernooi; dat is iets om trots op te zijn!

Uiteraard ziet de Commissie Stratenvolleybal Bathmen jullie volgend jaar graag terug bij een nieuwe editie van het stratenvolleybaltoernooi!