Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zeer geslaagd ABS stratenvolleybaltoernooi 2024!


Bathmen – Op vrijdagavond 8 maart en zaterdagavond 9 maart is het 39e stratenvolleybaltoernooi gehouden in sporthal De Uutvlog in Bathmen namens ABS Volleybal. Ook dit jaar waren er weer enthousiaste, gezellige en fanatieke teams uit Bathmen en omstreken aanwezig om een leuk balletje te slaan. Er waren sportieve en fanatieke poulewedstrijden, met zeer mooie punten en lange rally’s. Soms met wat grotere puntenverschillen, echter vaak ging het ook erg gelijk op.

Op vrijdagavond bleek de Vrijwillige Brandweer uiteindelijk de sterkste te zijn en daarmee zijn zij winnaar van De Jumbo Dennis Eikelboom bokaal. Op de tweede plek is geëindigd B.T.T., waardoor zij de Duurzaam MKB bokaal mee naar huis konden nemen. De derde plek was dit jaar voor Noaberhood, waarmee zij de Brilman Bathmen bokaal hebben gewonnen.

Zaterdagavond was de strijd om de eerste en tweede plek spannend. Uiteindelijk konden wij De Snelle Slakken feliciteren met de eerste prijs. Zij wonnen de Welkoop bokaal. De Akkers veroverden de tweede plek en daarmee de Garage Leijenaar bokaal. De Kwartier.info bokaal ging dit jaar naar Tijd voor Gezelligheid, die op de derde plek geëindigd is.

De tribunes waren goed bezet met supporters en er werd enthousiast aangemoedigd en geapplaudisseerd. Tijdens en na de wedstrijd konden alle teams en supporters genieten van een gezellig drankje en een hapje in de kantine. Zoals elk jaar was er een spannende verloting met ook dit jaar weer een tafel vol mooie prijzen.