Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zeer geslaagd

ABS stratenvolleybaltoernooi

Zeer geslaagd ABS

BATHMEN – Op vrijdagavond 20 maart en zaterdagavond 21 maart is het 33ste stratenvolleybaltoernooi gehouden in sporthal De Uutvlog in Bathmen namens ABS Volleybal. Er waren hele enthousiaste en fanatieke teams uit Bathmen en omstreken aanwezig om een leuk balletje te slaan. Het waren sportieve en fanatieke poulewedstrijden en spetterende finales!

De finale op vrijdag is gewonnen door De Mango’s. Zij zijn de winnaar van de Emté Mensink bokaal. De tweede plaats was voor de Olde Mölle, zij wonnen de Autobedrijf Stegeman bokaal. De derde plaats was voor de Rietmanskamp.

De finale op zaterdag is gewonnen door De Kiwi’s. Zij zijn de winnaar van de Welkoop bokaal. De tweede plaats was voor de Berkenschakel, zij wonnen de Te Riele Olie bokaal. De derde plaats was heel knap voor ABS 9.2.

Tijdens en na de wedstrijden konden alle teams en supporters genieten van een spannende verloting met hele mooie prijzen, een drankje en een hapje in de kantine. Op deze avonden was er weer ouderwetse gezelligheid in de kantine met een leuk staaltje licht en muziek.

Volgend jaar zal er uiteraard weer een stratenvolleybaltoernooi zijn!