Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Licht op Herinnering

Holten – Valentijnsdag: een dag om stil te staan bij de liefde. Liefde voor dierbaren om ons heen. Liefde voor dierbaren die niet meer in ons midden zijn. Een moment om in liefde en licht te herdenken. Wenz Uitvaart nodigt u op woensdag 14 februari 2024 van harte uit voor een avond vol liefde en licht in het sfeervolle Huis van Herinnering. Een avond ‘Licht op Herinnering.’
Samen een dierbare overledene gedenken. Door een kaarsje te branden. Zijn of haar naam te laten voorlezen. Verhalen of gedichten te delen. Een muziekstuk waar u mooie herinneringen aan heeft laten horen. Of juist samen in stille verbondenheid.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door de bekende Markelose zangeres Marieke Dollekamp. De hartelijke gastdames van het Huis van Herinnering ontvangen u graag met een kopje koffie of thee. U hoeft u zich niet vooraf aan te melden. U bent van harte welkom om langs te komen. Als u een persoonlijke invulling aan de avond wil geven door het laten voorlezen van een naam of gedicht. Of als u een bepaald muziekstuk zou willen horen, kunt u dat laten weten aan Diane Vrugteveen. Haar mailadres is: diane@wenz-uitvaart.nl. U kunt haar ook bellen: 06 – 1945 9917. Wij zien u graag tegemoet tijdens deze bijzondere avond in het Huis van Herinnering in Holten. Een avond ‘Licht op Herinnering.’ Wanneer: 14 februari 2024 van 19.00 tot 20.00 uur. Waar: Huis van Herinnering, Oude Deventerweg 2-A te Holten.