Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ook Sinterklaas koopt bij Wereldwinkel Bathmen!

Door Annelie Relou, Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Helaas, ook dit jaar kunnen Sinterklaas en zijn gevolg niet aanleggen met de stoomboot bij de Koersenbrug in Bathmen. Gelukkig komen ze wel op 14 november op bezoek in het Cultuurhuus in Bathmen waar alle kinderen van harte welkom zijn. En dit belooft een heel spektakel te worden! Kijk hiervoor wel even op bathmen.nl. of op de facebookpagina Sint in Bathmen.

Doordat Sinterklaas niet met zijn boot in Bathmen kan komen, heeft Sint aan Wereldwinkel Bathmen gevraagd diverse cadeautjes voor de kinderen in Bathmen in te kopen.

En dat is super goed gelukt. Er zijn heel veel leuke cadeautjes, voor ieder wat wils. Kleurboeken, kleurpotloden, leesboekjes voor alle leeftijden, puzzels, spelletjes en nog veel en veel meer. Te veel om op te noemen en de cadeautjes in de Wereldwinkel zijn zeker niet alleen voor de kinderen.

Nagenoeg alle kindercadeautjes in de Wereldwinkel worden ingekocht bij Bondgenootschap en Partners. Bondgenootschap steunt met een deel van de opbrengst goede doelen in de ontwikkelingslanden waaronder diverse onderwijsprojecten en projecten waardoor de bevolking er economisch op vooruit gaat door betere lonen en gezonde werkomstandigheden. Bovendien bevorderen deze projecten de economische zelfstandigheid. En naast dat deze cadeautjes duurzaam zijn, zijn deze ook nog eens ontzettend leuk en veelal leerzaam. Als dat geen goede reden is voor Sint om bij de Wereldwinkel in te kopen!

Ook bij de Wereldwinkel zijn er vanaf 19 november leuke Sint activiteiten met o.a. een chocolademunten speurtocht en op zaterdag 4 december voor alle kinderen een zakje pepernoten.

En natuurlijk helpt Wereldwinkel Bathmen Sint een handje door in de maand november al het speelgoed aan te bieden met 10% korting!!