Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

200 Jaar Staten-Generaal

ALMEN – Donderdagavond 13 oktober houdt Thijs van Leeuwen een lezing met de titel ‘200 Jaar Staten Generaal’ in dorpshuis ‘Ons Huis’ te Almen voor het Comité voor Winterlezingen Almen.Dit is het onderwerp van de lezing die Thijs van Leeuwen zal verzorgen op de eerste avond van dit nieuwe seizoen. Van Leeuwen was tot eind 2014 projectleider Koninklijke Residentie bij de gemeente Den Haag. In die functie, maar ook thans nog, houdt hij zich bezig met de profilering van Den Haag als hofstad en zetel van regering en parlement.

Bijna twintig jaar lang werkte Van Leeuwen als gastcommentator mee aan de NOS televisie-uitzendingen van Prinsjesdag. Ook bij de uitzendingen van het huwelijk van prins Willem Alexander en prinses Máxima en de staatsbegrafenissen van prins Claus, prinses Juliana en prins Bernhard gaf hij, als deskundige op het gebied van koninklijk en militair ceremonieel, commentaar.

Zoals te doen gebruikelijk is iedereen welkom. De toegang voor leden is gratis, niet-leden betalen € 5,- entree.

U vindt dorpshuis ‘Ons Huis’ aan de Dorpsstraat 37 in Almen. De deuren gaan om 19.30 uur open en de lezing begint om 20.00 uur.