Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Afwisselende inloopconcerten op zaterdagmiddag in Almense kerk

ALMEN – Zaterdag 27 juli treedt het vocaal ensemble Maat 5 op in de Almense kerk. Dit vocaal ensemble, dat a capella een gevarieerd programma brengt, bestaat uit Floris Ruiterkamp, Henk van Zeijts, Annegaaike Leopold, Bianca Procee en Marieke Makkink.Zij laten u luisteren naar een groot aantal genres van muziek: zowel licht als klassiek; soms luchtig, zoals de reclameliedjes van weleer en soms tot nadenken stemmend zoals ’A Claire Benediction’ van John Rutter. U hoort verder onder andere ’Fragile’ van Sting en een wals van Brahms. ’Stand by me’ van Ben King en muziek van Purcell en John Dowland. Kortom: voor elk wat wils!

Op 3 augustus brengen Ella Visser en Lenie Adolfsen, zang met accordeonbegeleiding, een prachtig repertoire van Jiddische liederen en 10 augustus staan Gerdien Paalman, zang (sopraan) en Caspar Rodijk (piano/orgel) garant voor een mooi muzikaal uur.

Zaterdag 17 augustus brengen Claudia de Clercq (sopraan), Ingrid van Ree (mezzo-sopraan), en Willem Kersing (piano) een muzikaal programma met de titel ‘Loslaten.’

Alle concerten beginnen om 15.00 uur. U bent van harte welkom.