Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Alejandra en Jose, over het leven van twee Mexicaanse jongeren

ALMEN -Nellie Markus is al jarenlang betrokken bij het familiehuis van Wereldkinderen in Mexico. In 2006 reisden Nellie en haar partner voor het eerst naar Mexico om hun sponsorkind Antonio op te zoeken. Ze waren erg onder de indruk en Mexico en Antonio; het weeshuis lieten ze vervolgens niet meer los.Als dramatherapeute wist Nellie wat creatieve therapie zoals muziek, drama en dans kan betekenen voor kinderen, die het nodige hebben meegemaakt. Zo ontstond het plan om Creatieve Projecten ter plekke aan te bieden, zodat jongeren hun traumatische ervaringen uit het verleden kunnen verwerken.

Nellie heeft nu een monoloog geschreven, die gaat over het leven van twee jongeren die in Mexico in een Familiehuis wonen: Alejandra en Jose. Met de opvoering van deze monoloog  wil ze de mensen betrekken bij de problemen  van deze jongeren en de mogelijkheden die de creatieve projecten hen bieden voor een beter leven.

U bent hartelijk welkom op 22 oktober om 19.30 uur in de Almense Kerk. De toegang is vrij, maar u kunt dit mooie werk steunen door een vrije gift.