Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Almense Kerstfilms & Kerstmaal

Woensdag 23 december

ALMEN – Op woensdag 23 december vertoont Ons<film>Huis in Almen een tweetal kerstfilms. Om 16.30 uur de familiefilm Polar Express voor kinderen én ouders! Na deze film kunt u aanschuiven bij het gezamenlijke Almense Kerstmaal*. Om 20.30 uur start de film Love Actually. Foyer respectievelijk open om 16.00 en 20.00 uur. Per film zijn de kosten € 4,- en voor beide films is het kaartje van € 7,-.The Polar Express (2004) is een Amerikaanse animatiefilm met Tom Hanks in de hoofdrol. Het is Kerstavond. Terwijl een jongen in slaap probeert te vallen hoort hij het geluid van een trein. Wanneer hij buiten komt, ziet hij een immense trein, die de naam The Polar Express draagt. Een conducteur met een snor stapt uit een wagon en vraagt of hij mee wil. Het jongetje twijfelt even maar springt alsnog op de trein, zo beleven hij en de andere kinderen een onvergetelijk avontuur.

Love Actually (2003) is een Britse romantische komedie bestaande uit een reeks korte, elkaar overlappende verhalen. In de film worden verschillende koppels en hun liefdesleven gevolgd die ieder op hun eigen manier liefde en vriendschap beleven. Ergens tijdens de kerst komt deze film vast langs op tv, maar het is veel gezelliger om hem lekker samen te kijken in het Dorpshuis van Almen!

 

*Iedereen die aan het Almense Kerstmaal mee wil doen, neemt zijn/haar favoriete hoofd-, bij- of nagerecht mee. De inloop is vanaf 18.00 uur en men gaat om 18.15 uur aan tafel in de bovenzaal van Ons Huis. Voor diegenen die om 16.30 uur al naar de film gaan en ook wensen mee te eten, kan het gerecht al voor de film worden afgegeven. Aan deze maaltijd zijn verder geen kosten verbonden, uiteraard wel de genuttigde consumpties. Om te weten voor hoeveel mensen de tafel gedekt moet worden graag uiterlijk maandag 21 december aanmelden per e-mail naar Pien Pon: pien.pon@hetnet.nl