Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Berkelmarathon en 1/8 Triathlon Almen

ALMEN – De inschrijving voor de Berkelmarathon en 1/8 Triathlon in Almen van de Stichting Gorsselse Zwembaden is geopend.De Berkelmarathon vindt plaats op zondag 21 augustus om 13.00 uur vanuit zwembad De Berkel te Almen. Deelnemers kunnen kiezen voor een afstand van 750 m of 1400 m zwemmen in de prachtig meanderende Berkel. Voorinschrijven kan aan het loket van zwembad De Berkel in Almen en op de dag zelf kunnen de zwemmers zich tot 12.30 uur opgeven. De kosten bedragen € 5,-.

De Almense 1/8 Triathlon is precies een week later op zondag 28 augustus. De 500 m zwemmen vindt plaats in grotendeels door zonnecollectoren verwarmde water van zwembad De Berkel. De 20 km fietsen en 5 km hardlopen worden gehouden in en om Almen met passages op het sfeervolle kerkplein. Het is een gezellige kleinschalige 1/8 Triathlon met vier startmomenten van maximaal dertig deelnemers per serie. Ook voor deelnemers die met duo’s of trio’s mee willen doen is er een startserie. De vierde serie is ook dit jaar weer bestemd voor de Kids Aquarun voor jongeren t/m 13 jaar. Zij zwemmen 200 m gevolgd door 2,5 km hardlopen.

Opgave voor de Triathlon is alleen mogelijk via mailadres triathlon@zwembaddeberkel.nl met vermelding van naam, mailadres en woonplaats. Op 28 augustus kunnen de deelnemers vanaf 8.45 uur tot 9.30 uur de startnummers halen en afrekenen in het zwembad De Berkel. Inschrijfgeld voor de 1/8 Triathlon is € 12,- waarvan € 2,- voor het goede doel, namelijk Hulphond Nederland, bestemd is. De inschrijving van de Kids Aquarun bedraagt € 5,-.