Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijzonder optreden

Shantykoor ‘Op Koers’ en

Gery Groot Zwaaftink

Bijzonder optreden Shantykoor 2

ALMEN – U kunt op Tweede Paasdag, maandag 28 maart, genieten van een heerlijke en uitstekend verzorgde brunch en tegelijk genieten van een optreden van het bekende Shantykoor ‘Op Koers’ bij de Nieuwe Aanleg in Almen.Bijzonder optreden Shantykoor

‘Op Koers’ bestaat uit 60 mannen die met enthousiasme en veel zangkwaliteit zeemansliedjes voor u zingen. U kent ongetwijfeld liedjes als de Zuiderzee ballade, Daar was laatst een meisje loos en Het kleine café aan de haven. Daarnaast heeft het koor ook een uitgebreid modern repertoire als bv. Sailing home en Mull of Kintyre.

Gery Groot Zwaaftink is met hart en ziel troubadour en verhalenverteller. Hij vertelt en speelt de verhalen en zingt zijn zelfgeschreven liedjes waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar.

 

Kosten en loterij

Voor deze voortreffelijke brunch en het optreden van ‘Op Koers’ betaalt u slechts € 17,50 per persoon en kinderen € 10,00. Tijdens de brunch worden loten verkocht à € 2,- Voor de prijswinnaars stelt De Nieuwe Aanleg twee diners voor twee personen ter beschikking. Reserveren kan via info@nieuwe-aanleg.nl of via tel. 0575-431296.

 

Doel

De opbrengst van deze loterij komt ten goede aan optredens van ‘Op Koers’ in servicecentra, verzorgingshuizen en verpleeghuizen. Daar wordt altijd genoten van de enthousiaste zangers en muzikanten onder de bezielende leiding van dirigent Tijme de Boer. De ouderen in de verpleeg- en zorgcentra zingen de bekende Nederlandse liedjes nog uit volle borst mee en ervaren het optreden van ‘Op Koers’ telkens weer als een vreugdevol gebeuren.

Steun daarom deze actie en kom genieten in Almen van Gery en het koor.

 

Programma

11.45 uur: Zaal open.

12.15 – 13.00 uur: Eerste optreden.

13.00 – 14.30 uur: Brunch en verloting.

14.30 – 15.00 uur: Tweede optreden.

15.00 uur: Uitslag verloting en slotakkoord.