Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijzonder optreden Shantykoor ‘Op Koers’ bij

Landhotel De Hoofdige Boer

Bijzonder optreden Shantykoor

ALMEN – U kunt op zondag 29 mei genieten van een koffieconcert met het Shantykoor ‘Op Koers’ in de theetuin van het Landhotel De Hoofdige Boer in Almen. Bij slecht weer vindt het koffieconcert plaats in de Staringzaal.

‘Op Koers’ bestaat uit 60 mannen die met enthousiasme en veel zangkwaliteit zeemansliedjes voor u zingen. U kent ongetwijfeld liedjes als de Zuiderzeeballade, Daar was laatst een meisje loos en Het kleine café aan de haven. Daarnaast heeft het koor ook een uitgebreid modern repertoire als bv. Sailing home en Mull of Kintyre.

 

Loterij

De entree is gratis en tijdens het concert worden loten verkocht à € 2,-. Voor de prijswinnaar stelt Landhotel De Hoofdige Boer een diner voor twee personen ter beschikking.

Reserveren mag en kan via reserveringen@dehoofdigeboer.nl

 

Doel

De opbrengst van de loterij komt ten goede aan optredens in servicecentra, verzorgingshuizen en verpleeghuizen. Daar wordt altijd genoten van de enthousiaste zangers en muzikanten onder de bezielende leiding van dirigent Tijme de Boer. De ouderen in de verpleeg- en zorgcentra zingen de bekende Nederlandse liedjes nog uit volle borst mee en ervaren het optreden van ‘Op Koers’ telkens weer als een vreugdevol gebeuren.

Steun daarom deze actie en kom genieten in Almen van het Shantykoor.

 

Programma

11.30 uur: Aanvang koffieconcert.

12.15 uur: Pauze en verkoop loten.

12.30 uur: Vervolg koffieconcert.

13.00 uur: Trekking loterij en slotakkoord.