Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dick van Altena & The Wieners

in Almen

ALMEN – Dick van Altena en The Wieners komen zondag 9 oktober wederom naar De Nieuwe Aanleg aan de Scheggertdijk 10 in Almen.Singer-songwriter Dick van Altena is inmiddels kind aan huis in Almen; hij zal die middag uiteraard weer putten uit zijn zeer omvangrijke Nederlandstalige- en country-oeuvre.

In 2014 verraste Dick van Altena met het indrukwekkende Novemberwind, zijn eerste Nederlandstalige album sinds de jaren 80 van de vorige eeuw. Veel tracks, zoals ‘Die arm om mijn schouder’, raken de mensen in het hart en dreigen klassiekers te worden.

Dat hij zijn (country) verleden niet verloochent, blijkt wel uit het feit dat in 2015 de her-release plaatsvond van de CD Flowers from the moon, het country album (uit 2012) verscheen tevens op LP!

Daarnaast maakt Dick deel uit van het zeer succesvolle en onderscheiden muziektheaterprogramma Back to the country dat tot ver in 2017 geprogrammeerd staat in de diverse zalen en schouwburgen en op festivals in binnen- én buitenland.

The Wieners! Al 10 jaar dé Fifties Rock-‘n-rollband, met meer dan 1000 optredens in Nederland en ver daarbuiten. The Wieners staan garant voor onvervalste en zeer authentieke country en rockabilly muziek. Liefhebbers van o.a. Johnny Cash, The Everly Brothers en Buddy Holly komen bij dit inmiddels fameuze trio ruim aan hun trekken. Pure muziek met subtiel gitaarwerk en topklasse samenzang. Niet hard, wel goed én swingend, waar vind je dat nog? De finaleset met beide acts belooft een waar countryfeest te worden.

Aanvang 14.30 uur, info / reserveringen: info@nieuwe-aanleg.nl / 0575-431296.