Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Energie besparen in Almen, Exel en Laren

Duurzame dorpenactie

ALMEN, EXEL, LAREN – Een energiezuinige woning leidt tot een lagere energierekening, meer comfort in huis én een beter milieu. LochemEnergie, Wakker Laorne, de gemeente Lochem en de onafhankelijke energiebesparingsservice Hoom hebben de handen ineen geslagen. Zij houden een duurzame dorpenactie in de vorm van een informatieavond op woensdag 10 mei in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren.

Inwoners van Almen, Exel en Laren ontvangen binnenkort een uitnodiging namens de gemeente Lochem, maar alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. De avond is interessant voor huurders en woningeigenaren. Op de informatieavond stellen de energiecoaches van LochemEnergie zich voor, zijn lokale bouw- en installatiebedrijven aanwezig en vertelt een technisch specialist van Hoom over energiebesparende maatregelen zoals spouw-, vloer- en bodemisolatie en zonnepanelen.

Om rekening te kunnen houden met de wensen van de bewoners, is een enquête uitgezet. Inwoners van Almen, Exel en Laren kunnen deze enquête invullen op www.hoom.nl/larengld. Onder de deelnemers wordt een leuke prijs verloot. De resultaten van de enquête worden gepresenteerd op de energieavond. Ook de prijswinnaar wordt bekend gemaakt.

Informatieavond op 10 mei 2017

Kulturhus ’t Kruispunt, Verwoldseweg 1, Laren

Inloop: 19.30 – 20.00 uur, programma: 20.00 – 21.30 uur.

Meer informatie vindt u op www.hoom.nl/larengld of www.lochemenergie.net