Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Esther de Heer

ALMEN – Esther de Heer is beeldend kunstenaar, die zich na haar opleiding te ‘s Hertogenbosch en Arnhem en na 15 jaar haar atelier in Amsterdam te hebben gehad, heeft gevestigd in Lochem. Hier woont ze ook al weer 15 jaar, maar nog niet veel mensen hebben hier haar werk mogen bewonderen.Esther de Heer

Haar schilderijen zijn aangekocht door diverse bedrijfscollecties, het Stedelijk Museum Amsterdam en vele particulieren. Daarnaast hangt haar werk vast in le Garage van Joop Braakhekke, waar Esther jarenlang als gastvrouw heeft gewerkt.

Nu is het dan eindelijk zo ver in haar eigen gemeente Lochem. Esther exposeert in galerie De Blauwe Deur te Almen vanaf zaterdag 5 september t/m zondag 20 september.

Het werk van Esther is als volgt te omschrijven: de schilderijen bestaan voornamelijk uit herhalingen, drukte, stapels boeken, kranten, overvolle stranden, de vierdaagse en Sail Amsterdam. Esther werkt doorgaans groot en in tonale tinten en nu voor Pien met wat meer kleur!

De moeite waard om een kijkje te komen nemen. De opening vindt plaats op zondag 6 september om 14.30 uur. En in het weekend van 12 en 13 september is Esther zelf aanwezig om haar werk toe te lichten. www.blauwedeur.nl