Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Exposities Atelier V

Exposities Atelier V

ALMEN – Na een seizoen van hard werken wordt deze tijd weer afgesloten met een echte expositie. Honderd werken worden tentoongesteld op twee locaties.

Al jaren lang is Atelier V een bekend fenomeen in Almen. Onder begeleiding van kunstenaar Jacqueline van Munster wordt er getekend en geschilderd door jong en oud. Er worden schilderijen gemaakt in verschillende technieken als ook met verschillende materialen en het onderwerp is voor een ieder steeds anders. Het doel van de cursus schilderen is het leren kijken en dit door middel van verschillende technieken om te zetten in een eigen beeld. Het is mooi om te zien hoe een ieder zijn eigen stijl ontwikkeld. Alle werken zijn uniek en dragen het handschrift van de maker.

Kortom: er is een zeer gevarieerde expositie samengesteld die beslist de moeite waard is om te gaan bekijken.

Galerie De Blauwe Deur laat in de week van de amateurkunst het werk zien van de volwassenen. Het werk van de kinderen is te zien in dorpshuis ’Ons Huis’ in Almen.

Expositie jeugd 16 mei t/m 23 juni: Ons Huis, Dorpsstraat 37 in Almen. Let op: de openingstijden zijn elke week verschillend. U mag altijd bellen om een afspraak te maken. Tel. 0575-431421. Zondagmorgen 09.30 – 12.00 uur en ’s avonds 18.30 – 21.00 uur.

Expositie volwassenen 30 mei t/m 7 juni. Galerie De Blauwe Deur, Bakkersteeg 2, Almen, tel. 0575 433447 Geopend van 30 mei t/m 7 juni van 13.00 tot 17.00, behalve op maandag 1 juni.