Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Filmweek in Almen!

ALMEN – In week 39 worden er drie films vertoond in Almen: Op woensdagochtend 25 september tijdens de inloopochtend in het dorpshuis de film Boerentrots, een korte documentaire van Hanneke Huurnink waarin de Almense Boeren vertellen waarom zij trots zijn op hun bedrijf en het werk dat ze doen. De ochtend duurt van 10.00 tot 12.00 uur.Op woensdagavond 25 september draait het Almense filmhuis de film ‘Bohemian Rhapsody’. Locatie: Dorpshuis Ons huis. De foyer is open vanaf 19.30. Aanvang film om 20.00. Deze film zal interactief worden ingeleid door muziekdocent Henk Muileman. Entree € 5,00.

De laatste film, op vrijdagavond 27 september, opnieuw in het dorphuis, is een samenwerking met museum STAAL. In de film ’Boeren met Toekomst’ laten drie Nederlandse boeren zien hoe zij te werk gaan en waarom ze hebben gekozen voor een duurzame bedrijfsvoering. Na afloop zal ekoboer Gerjo Koskamp in gesprek gaan met landbouwkundig adviseur Marinus Overheul over onderwerpen uit deze film. Het publiek krijgt dan voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanvang 20.00, entree € 7,50.

Dorpshuis Ons Huis, Dorpsstraat 37, 7218 AC Almen, 0575-431421.