Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ga de strijd aan in de Popup Pubkwis!

ALMEN – Na het daverende succes van voorgaande jaren wordt er op zaterdag 10 november weer een gezellige kwis gehouden in Dorpshuis ‘Ons Huis’ in Almen: de Popup Pubkwis! Je kunt vragen in elk soort categorie verwachten; van sport, muziek, natuur en films tot aan de echte ‘hersenkrakers’. Nieuwe rondes, dus nieuwe kansen!De deuren van Ons Huis gaan open om 19.30 uur, de kwis zelf begint om 20.00 uur. Maximale inzet zal worden beloond, want voor het winnende team is er een mooie prijs. Uiteraard zal ook een aanmoedigingsprijs niet ontbreken.

Na afloop van de kwis, rond 23.00 uur, kan er niet met de jury worden gediscussieerd, maar wel met elkaar. Men gaat nog even door tot in de late uurtjes, want in ‘t Keldertje zullen dan de grootste hits worden gedraaid en mogen de voetjes van de vloer!

Heb je zin in een avond gezelligheid en schuw je enige competitie niet? Daag dan de andere teams uit en doe mee! Deelname is mogelijk in teams van minimaal twee en maximaal zes personen, de kosten bedragen € 5,00 p.p. Je team inschrijven kan via popup.pubkwis@gmail.com en doe je dit vóór 3 november, dan is jullie eerste drankje gratis. Er is maar beperkt plaats, dus stel je ‘winning-team’ samen en schrijf je snel in!

De opbrengst van deze avond gaat naar de jeugdclubs in Almen.