Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Houd je van popmuziek en gezelligheid?

Houd je van popmuziek

ALMEN – Kom dan op zaterdagavond 24 september naar Dorpshuis ‘Ons Huis’ in Almen! Dan kun je namelijk onder het bezielend oog van de wandelende popencyclopedie Tom Blomberg (‘de dikke’ Blomberg, bekend van o.a. het radioprogramma de Avondspits) jouw kennis van popmuziek testen in een heuse popquiz!

In meerdere rondes komen vragen over muziekfragmenten rond een bepaald thema voorbij en kun je via jokers, maskers en de HoesPoes een topscore proberen te halen. De vragen hebben niet alleen betrekking op muziek van toen, maar ook van nu, dus iedereen kan meedoen!

Deelnemen is mogelijk in teams van minimaal twee en maximaal zes personen. Voor het winnende team is er een mooie prijs. Uiteraard zal ook een aanmoedigingsprijs niet ontbreken.

De bijdrage voor deelname bedraagt € 5,- p.p. Je team inschrijven kan vanaf nu via popquiz.almen@gmail.com Doe je dat vóór 17 september, dan is je eerste drankje gratis! De opbrengsten van deze avond gaan naar de jeugdclubs in Almen.

Mocht je (nog) geen team hebben, maar toch graag mee willen doen, meld je dan ook aan. Uit alle individuele aanmeldingen zullen dan teams samengesteld worden. Er is maar beperkt plaats, dus geef je snel op!

D avond begint om 20.00 uur. Na de quiz kan er door de liefhebbers worden geswingd op de grootste hits uit de jaren 70 tot nu.

Kom gezellig langs op 24 september en wie weet word jij door Mr. Tom Blomberg himself wel gekroond tot Popkenner van Almen.