Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Almen

ALMEN – Het voorjaar nadert met rasse schreden dus is het weer tijd om de speelgoed- en kledingkasten van uw kinderen in te duiken en te kijken wat thuis niet meer gebruikt of gedragen wordt, maar waar een ander misschien nog plezier van kan hebben.

Op zaterdag 7 maart vindt namelijk weer de voorjaarseditie plaats van de Almense kinderkleding- en speelgoedbeurs. Van 10 uur tot half 12 bent u welkom in dorpshuis Ons Huis aan de Dorpsstraat in Almen.

Als u kleding of andere artikelen wilt inbrengen, kunt u op donderdag 19 of vrijdag 20 februari tussen 14.00 en 14.15 een stickervel afhalen bij Wendy Ruiterkamp op het schoolplein van de Julianaschool, ook aan de Dorpsstraat in Almen.(Bij slecht weer in de school). Let op: in verband met de voorjaarsvakantie is dit een week eerder dan gebruikelijk. Ingebracht mogen worden: zomerkleding, speelgoed, fietsjes, babymeubilair, fiets- en autostoeltjes en dergelijke.

Van de opbrengst van de artikelen gaat 50 procent naar de inbrenger, de andere helft is voor Stichting Het Trapveldje. Het geld wordt gebruikt voor het onderhoud van de speeltuin in Almen en voor de activiteiten die Het Trapveldje organiseert.

Naast de beurs zijn er weer allerlei activiteiten voor kinderen in Ons Huis, zoals grabbelen en schminken. Ook voor de lekkere trek en een kopje koffie of frisdrank kunt u prima terecht!

Voor meer informatie kunt u bellen met Wendy Ruiterkamp, tel. 0575-433685, of Esther Aiking, tel. 0575-520431.