Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lezing Waterboxx-project in Ecuador

ALMEN – Donderdagavond 17 november houden Pieter Hoff en Pien Pon een lezing in dorpshuis ‘Ons Huis’ voor het Comité voor Winterlezingen Almen onder de titel ‘Het Waterboxx-project in Ecuador.Pien Pon en Pieter Hoff vertellen over dit bijzondere project, dat in de uitzending van ‘De wereld draait door’ van 18 oktober onderscheiden is als Nationaal Icoon van duurzaamheid door minister Kamp.

Pien ontmoette uitvinder Pieter Hoff in Ecuador toen zij met haar vader in november 2016 Waterboxx-projecten bezocht. De Groasis Waterboxx is een instrument dat ontwikkeld is om bomen te laten groeien in droge, verwoestijnende gebieden en rotsen. Dhr. Hoff zal hierover iets vertellen, waarna Pien u door middel van een fotoverslag meeneemt op haar reis van Galapagos tot Andes.

Zoals te doen gebruikelijk is iedereen welkom. De toegang voor leden is gratis, niet-leden betalen € 5,- entree. U vindt dorpshuis ‘Ons Huis’ aan de Dorpsstraat 37 in Almen. De deuren gaan om 19.30 uur open en de lezing begint om 20.00 uur.