Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muziek in de Almense kerk

ALMEN – Encore uit Barchem brengt een vrolijk en swingend zomerconcert op zaterdag 27 juni in de kerk in Almen, een echte aanrader voor liefhebbers van leuke zang en muziek, aanvang 15.00 uur, gratis toegang.Op het programma staan nummers als: Stay With Me, Vicky Brown, een medley uit Porgy & Bess, This Little Light Of Mine Hary Dixon Loes, Thats life van Frank Sinatra, Sounds Of Simon & Garfunkel, May It Be uit de film Lord Of The Rings, Moon River en Audry Hepburn.

Encore is in 2000 door enkele enthousiaste Barchemers opgericht, zeven van hen zingen nog steeds bij het koor dat inmiddels is uitgegroeid tot een koor met 38 zangeressen en zangers, sopranen, alten, tenoren en bassen. Onder de bezielende leiding van dirigent Ivo Boytchev zijn ze er in geslaagd een leuk repertoire te brengen. Ivo, geboren in Bulgarije, die zijn muzikale opleiding begon op 5 jarige leeftijd aan de muziekschool in Varna in Bulgarije, daarna afstudeerde aan het staatsconservatorium te Sofia en daarna het conservatorium in Enschede en Utrecht, is sinds 2005 de dirigent.

Pianist Andor Boddeke is singer/songwriter en begeleidt het koor muzikaal. Andor studeert bij Mila Baslawskaya klassiek en vindt zijn inspiratie ook in rock en jazz, daarin ontwikkelt hij zijn eigen stijl in zingen en componeren.

Kom luisteren in Almen op 27 juni om 15.00 uur in de kerk in Almen, Encore uit Barchem.