Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Overa Almen afdeling Volleybal

viert 40 jaar bestaan

ALMEN – Op 1 mei 1975 is er een volleybalvereniging in Almen (VC Almen) opgericht en daarom bestaat op 1 mei 2015 de afdeling volleybal van Omnivereniging Overa in Almen 40 jaar.

Om dit te vieren is een jubileumcommissie bezig een gezellig samenzijn te organiseren, dat gehouden wordt op zaterdag 27 juni 2015.

Vanaf 16.00 is er voor alle (oud)leden, trainers en coaches op het voetbalveld van SV Almen (was vroeger het stratenvolleybalterrein) een recreatief buitenvolleybaltoernooi. (Oud)leden, trainers en coaches kunnen zich hier individueel voor opgeven, er worden teams samengesteld.

De avond wordt gezellig voortgezet met een hapje en een drankje en het ophalen van herinneringen en er draait een powerpoint van oude foto’s.

Veel oud-leden zijn al per mail benaderd, maar mocht jij ook lid zijn geweest van de afdeling volleybal van Overa en je hebt nog geen bericht gehad dan kun je je mailadres doorgeven aan overavolleybal@gmail.com Ook aanmelden voor deelname kan op dit adres, vooraf opgeven is wel noodzakelijk, graag vóór 19 mei.