Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Polewka op een presenteerblaadje

ALMEN – In Galerie de Blauwe Deur, Bakkersteeg 2, exposeert de vooraanstaande Poolse kunstenaar Jósef Polewka op zaterdag 1 en zondag 2 april maart, telkens van 13.00 – 17.00 uur, zijn nieuwste bronzen beelden.Polewka was altijd een trouwe gast van galeriehouder Erik Vruggink. Tien solotentoonstellingen van de kunstenaar waren al te zien in Kunstgalerie Vruggink te Zutphen. Dit jaar viert hij zijn eerste lustrum in Almen. Voor de vijfde keer exclusief in galerie De Blauwe Deur.

In de tussenliggende jaren konden belangstellenden in het atelier van de kunstenaar te Polen in de zomer een uitgebreide workshop bronsgieten volgen. De eerstvolgende staat gepland voor juli 2018. U kunt zich hiervoor in het aankomende weekend al aanmelden.

Zowel Jósef Polewka met zoon Szymon als tolk, Erik Vruggink evenals galeriehoudster Pien Pon zullen beide dagen aanwezig zijn om toelichtende informatie te geven op het werk en de nieuw te organiseren workshop in 2018.

Een unieke kans om de gerenommeerde kunstenaar met zijn bronzen opnieuw te ontmoeten of om voor het eerst kennis te maken met een autoriteit op het gebied van bronzen beelden.

Beide dagen gratis toegang. Voor info: T 0575-433447 of pien.pon@hetnet.nl