Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Poppentheatervoorstelling in Almen

ALMEN – Op zondag 1 november om 13.00 uur kunt u met u w kinderen bij Zalencentrum de Nieuwe Aanleg in Almen  gaan genieten van theatergroep KwadraaT. Zij spelen de voorstelling  “Haas en de verdwenen bloemen”. Dit is een spannend en humoristisch verhaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Met aansprekende grote poppen en een spannend en humoristisch verhaal maakt Theater KwadraaT deze voorstelling tot een belevenis voor jong en oud.

Joyce Loman:  “Wij vinden het hartstikke leuk dat KwadraaT deze voorstelling bij ons gaat doen. We zien dat poppentheater door onder andere het programma Popster! weer helemaal hip is.  Ze gaan deze voorstelling als try out bij ons doen en gaan daarna de theaters in. Wij zijn heel blij dat wij ze naar Almen hebben kunnen halen en hopen daar veel ouders en kinderen een plezier mee te doen”.

Het verhaal gaat als volgt:

Op mysterieuze wijze zijn de prachtige heerlijk geurende bloemen verdwenen. Houd de dief! Vos zegt boos ‘Mijn naam is haas’ als Haas hem de schuld geeft. Maar als Vos het niet gedaan heeft, wie heeft de bloemen dan wel gestolen?

Verder vindt op die dag een speelgoed- en poppenbeurs plaats. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u de kraampjes afstruinen.  Met de feestdagen in zicht, is dit de uitgelezen kans om hier uw slag te slaan.

Er zijn nog kramen beschikbaar en er zijn geen kosten aan verbonden. De entree voor de speelgoedbeurs bedraagt €3,-, dit is inclusief de voorstelling. Aanmelden is niet nodig.

Info over de kramen: 0575 431296.