Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Steun team ovERWINms en kom fietsen of wandelen

Sportief bezig zijn en een bijdrage leveren aan onderzoek tegen MS?

ALMEN – Op 10 juni 2019 vindt in Frankrijk het evenement Klimmen tegen MS plaats. Team ovERWINms uit Almen doet mee en beklimt lopend of fietsend een of meerdere keren de Mont Ventoux in Frankrijk.Wat zij doen is zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek tegen de nog steeds chronische ziekte Multiple Sclerose. En zij doen dit samen met Erwin die is getroffen door deze nare ziekte.

Als voorbereiding op deze tocht, maar natuurlijk ook om nog meer geld in te zamelen voor het doel houden zij op zondag 19 mei 2019 een wandel- en fietstocht. Voor iedereen die actief bezig wil zijn in de mooie omgeving van Almen en daarnaast ook nog Bourgondisch is ingesteld.

 

Start en finish

Je kunt op 19 mei 2019 vanaf 10.00 uur starten bij het prachtige Hotel Landgoed Ehzerwold en wordt eerst ontvangen met koffie. Je wordt voorzien van informatie over de route die je geheel in eigen tempo kan afleggen. De route is geschikt voor alle type wandelaars en fietsers. Je komt terug bij Ehzerwold waar je kunt deelnemen aan een luxe lunchbuffet.

 

De kosten

Voor dit alles betaal je slechts € 20,00 per deelnemer. (Dat is dus incl. koffie / thee en een luxe lunchbuffet). De opbrengst van dit evenement gaat naar het goede doel: Klimmen tegen MS.

 

Wil je meer weten over Klimmen tegen MS of het team of wil je ze op een andere manier steunen. Kijk dan op https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/overwin-ms-nl