Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

SV Almen ontvangt 10.000 euro in RTL-programma Matchwinner

SV Almen ontvangt 10000 euro

Amsterdam – Een mooi bedrag van 10.000 euro voor de clubkas van SV Almen. John uit Warnsveld heeft in het RTL-programma Matchwinner 10.000 euro gewonnen en mag hetzelfde bedrag schenken aan een voetbalvereniging naar keuze. John kiest voor zijn eigen club SV Almen. Beide bedragen worden beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij.

Bert Wentink, voorzitter van SV Almen, is blij verrast met de schenking van de VriendenLoterij aan de club: “Wij zijn als club enorm blij dat John zo’n enorm bedrag voor de club heeft gewonnen. Het geld gaan we besteden aan de kantine, want het wordt hoog tijd dat we hier de boel gaan opkappen!”

 

Matchwinner

John uit Warnsveld was kandidaat in de eerste aflevering van Matchwinner, dat gepresenteerd wordt door Wilfred Genee, en iedere week bij RTL 7 wordt uitgezonden. In Matchwinner draait het om de juiste keuzes in combinatie met een goede voetbalkennis. Welke categorie wanneer wordt gespeeld bepaalt de deelnemer. Matchwinner wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

 

VriendenLoterij steunt clubs en verenigingen

De VriendenLoterij helpt clubs en verenigingen om extra inkomsten te genereren. De Loterij biedt deelnemers de mogelijkheid om zelf te bepalen waar de helft van de lotprijs naartoe gaat. Veel mensen kiezen ervoor hun eigen club of vereniging, zoals de eigen voetbalvereniging, te steunen. En de clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.