Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Tango Libre in Almens Filmhuis

ALMEN – Een eigenzinnig Frans-Belgisch-Luxemburgs drama uit 2012. Jean-Christophe is een cipier, een man zonder verhaal, die zich verschuilt achter de regels. Zijn passie is zijn goudvis en zijn enige fantasie is tangodansen.Op een avond tijdens de dansles ontmoet hij Alice, waar hij samen mee danst. De volgende dag ontmoet hij haar weer in de bezoekersruimte van de gevangenis. Alice is daar met haar zoon en bezoekt twee gevangenen, haar man en haar minnaar. De regels verbieden het om sociale contacten te onderhouden met familieleden van gevangenen, maar voor de eerste keer in zijn leven staat Jean-Christophe op het punt om de regels te overtreden. Een boeiende mix van regels, passie, gevangenis en tango, en een sterk verhaal (filmprijs voor het beste script).

De tangoschool ‘Tango Libre’ uit Warnsveld verzorgt, in samenwerking met Almense tangodansers, een inleiding.

 

Kennismaking met Argentijnse Tangodansen, 19.00 tot 19.45 uur

Ook biedt de tangoschool een kennismaking met Argentijnse Tangodansen. Voor iedereen toegankelijk. U hoeft niet te kunnen dansen. U hebt alleen schoenen nodig met een wat gladdere zool.

De kennismakingsworkshop begint om 19.00 uur tot 19.45 (in de bovenzaal). U kunt gewoon binnenlopen en meedoen. U kunt ook laten weten dat u mee gaat doen, bij Margreet van Ons Huis. Tel. 431421. Kom dat horen en zien! Danst u mee?

Woensdag 30 mei, 20.00 uur.

De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.

Kosten € 5, 00.

Voor informatie kunt u bellen met het dorpshuis. Tel. 431421.