Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Theatertour Brook Duo bij

De Nieuwe Aanleg

ALMEN – Op zaterdag 8 oktober zal het Brook Duo optreden met hun nieuwe tour ‘Heimwee Theatertour’ bij De Nieuwe Aanleg. Met deze streekproductie wil het Brook Duo een ode brengen aan hun voorouders en hun trots en dankbaarheid tonen aan de streek met haar bewoners.Met veel nostalgie, humor, serieuze verhalen en herinneringen aan zijn opa en oma zal Gert Jan Oplaat u meenemen naar zijn ‘afkomst’. De verhalen worden afgewisseld met beelden, via de moderne toverlantaarn, van vroeger tot nu en natuurlijk zingt hij vele bekende Brook Duo liedjes samen met Hennie Tijink. De tour zal een feest van herkenning zijn met een lach en een traan.

Gert-Jan Oplaat en Hennie Tijink zijn al 27 jaar samen onderweg met talrijke optredens in binnen- en buitenland. Naast vele de optredens is het Brook Duo bekend van de succesvolle kerkentour. Dit heeft hen geïnspireerd tot de ‘Heimwee Theatertour’.

 

Aanvang

Het optreden van het Brook Duo vindt plaats op zaterdagavond 8 oktober bij De Nieuwe Aanleg om 20.30 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

 

Kaarten

Kaarten zijn te reserveren via e-mail; info@nieuwe-aanleg.nl, of telefonisch: 0575-431296.

De kosten van de kaarten in de voorverkoop zijn € 7,50 per stuk, aan de kassa (indien beschikbaar) € 10,- euro per stuk.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.nieuwe-aanleg.nl of even contact opnemen.