Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Trio Vents et Vins musiceert

in de Almense kerk

ALMEN – Zaterdag 23 juni om 15.00 uur geven Harry Kragt, Pieter Lugtigheid en Willem Claassen, het Trio Vents et Vins, een concert in de Protestantse kerk van Almen.Harry Kragt heeft al op jonge leeftijd de liefde voor de hobo ontwikkeld en dat daarna zo goed mogelijk geprobeerd te behouden naast drukke werkzaamheden. Samenspelen heeft hij geleerd onder andere bij de Harmonie Gorssel, conservatoriumorkest Groningen, het Drents Symphonieorkest en Leids Barok ensemble. Hij speelt in vele kamermuziekgroepen in Den Haag.

Pieter Lugtigheid heeft hoboles gehad van Jaap Stotijn op het Koninklijk Conservatorium, Den Haag. De hobo raakte door predikantschap buiten beeld maar later pakte hij de lessen in Delft weer op, waar hij met twee hoboïsten het projectorkest Con Passione oprichtte.

Willem Claassen is zijn muzikale activiteiten begonnen op piano na verschillende instrumenten bespeeld te hebben, ging zijn voorliefde uit naar de klarinet. Hij heeft in tal van ensembles met verschillende genres in kamermuziekverband gespeeld. Hij woont in Delft, maar verblijft met zijn echtgenote vaak en graag in hun vakantiewoning in de buurt van Almen.

Zaterdag willen ze met z’n drieën werken van L. van Beethoven – Trio opus 87, C. Ph. E. Bach – Trio F dur, S. Kargt Elert – Trio d moll en van M. Arnold het Divertimento laten horen en u daarmee een fijn uur bezorgen.