Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vernieuwde Berkelloop

van SV Almen

(Misschien wel de mooiste loop van Nederland!)

ALMEN – Na vorig jaar de looprichting te hebben omgedraaid, zijn er dit jaar wéér verfrissende veranderingen voor de Berkelloop van S.V. Almen op zaterdag 22 december.Het parcours van de 5 km blijft een rondje in en om het dorp over o.a. het prachtige bospad door het Elger en door het mooie hart van Almen. De avontuurlijke 21,1 km en de 10 km route gaan over prachtige landgoederen en volgen dit jaar voor het eerst op aantal plekken de prachtig meanderende Berkel, zodat de naam Berkelloop meer eer wordt aangedaan. Ook nieuw dit jaar is de Kidsrun voor de jeugdigen t/m 12 jaar.

Start en finish zijn bij het clubgebouw van S.V. Almen aan de Binnenweg 40 en hier zijn kleed- en doucheruimtes aanwezig. Natuurlijk staat er zoals gebruikelijk na afloop voor iedere deelnemer een warme kop soep met een broodje klaar.

De starttijden zijn 10.30 uur voor de 21,1 km natuurloop, 11.00 uur voor de 10 km, 11.30 uur voor de 5 km en 11.45 uur voor de Kidsrun.

Voorinschrijven is mogelijk via de site www.svalmen.nl van de voetbalclub. Op de dag zelf kan men vanaf 9.30 uur inschrijven in de kantine van S.V. Almen. Verdere informatie kunt u vinden op de bovengenoemde site van SV Almen.