Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Herfsttintenwandeltocht in Bathmen

BATHMEN – Door de droogte zijn bladeren van diverse bomen al verkleurd, maar nu worden ook de dagen korter en er verschijnen paddenstoelen. Tijd voor de jaarlijkse Herfsttintentocht van de Stichting Bathmen Promotie. De wandeltocht wordt op zondag 21 oktober gelopen.Dit jaar start de wandeling om 13.00 uur bij De Oude Molen. De kosten bedragen € 2,00 per wandelaar. U wandelt gezamenlijk met de andere wandelaars en een gids door het mooie en verrassende Sallandse landschap en onderweg is er warme chocolademelk met iets lekkers. Er worden niet alleen bestaande paden gevolgd en de route is ongeveer 8 km lang.

De wandeling is niet geschikt voor rolstoelen, wandel- en kinderwagens. Honden mogen niet mee, omdat er door weilanden wordt gelopen en dan de mogelijkheid bestaat dat honden (als drager) een neosporabesmetting overbrengen op koeien. Koeien kunnen hierdoor een miskraam krijgen.

Aan het eind van de wandeling is er gelegenheid om onder genot van een kop koffie of thee, gezellig bij te praten bij De Oude Molen. Koffie, thee en pannenkoeken zijn dan te koop bij De Oude Molen.

De Stichting Bathmen Promotie ontmoet u graag bij haar Herfsttintenwandeltocht. Wilt u weten wat er verder in Bathmen te doen is, kijkt u dan op de agenda van www.bathmen.nl. ‘In Battum is altijd wat te doen!’