Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

24FitBathmen loopt mee met de Samenloop voor Hoop in Deventer op 24 en 25 juni 2017

“Omdat iedereen wel iemand kent die te maken heeft of heeft gehad met de ziekte kanker”

BATHMEN – “Zo ook ik… En opeens zelfs nog dichterbij. Bijna 3 jaar geleden, in 2014, kreeg ik de diagnose borstkanker en dan staat je leven op z’n kop. Ik ben in deze periode geïnspireerd geraakt door een lotgenoot die zich inzette voor een Samenloop. Twee jaar geleden bij de Samenloop voor Hoop in Holten stond ook mijn naam op diverse zakken. Vriendinnen liepen voor mij”, aldus Marina Rietman-Tiebot.

“Om mij heen zie en hoor ik van lotgenoten genoeg nare ervaringen. Ik wil graag iets betekenen voor een ander en ben toe aan nieuwe uitdagingen. Eén daarvan was het samenstellen van een team voor Samenloop voor Hoop Deventer, de 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor het KWF t.b.v. kankeronderzoek. Maar alleen kan ik het niet en ik ben dan ook (al) zeer dankbaar voor alle spontane reacties en aanmeldingen van teamleden en voor de hulp, sponsoren en donaties.

Ieder lid van ons team heeft zijn of haar eigen motivatie op mee te lopen. Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal en zal ook op 24 en 25 juni in gedachten zijn bij hun eigen verhaal. Wie het met ons heeft willen delen, heeft zich voorgesteld op onze speciale facebookpagina. Samen lopen we voor hetzelfde doel en dat is geld inzamelen voor het KWF. Dit doen wij door bijvoorbeeld ons te laten sponsoren of door diverse verkoopacties.

Op Hemelvaartsdag stonden we op de jaarmarkt bij Museumboerderij De Pothaar en hebben we naast de verkoop van kaarsenzakken, armbandjes, vlindergeurkaarsjes en tasjes vele donaties gekregen in de donatiebox. We hebben mooie gesprekken gevoerd met lotgenoten en spontaan hebben zich nog weer een aantal mensen opgegeven om mee te lopen met ons team 24FitBathmen.

Er staat een donatiebox bij Boekhandel De Negro in Bathmen en ook daar zijn onze kaarsenzakken te koop. De kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen verlichten het wandelparcours in de nacht van 24 op 25 juni, alles daar omheen zal donker zijn. Zeer indrukwekkend. Wij zorgen ervoor dat uw kaarsenzak daar komt te staan. Met een speciale ceremonie op zaterdagavond herdenken we dierbaren en steunen we elkaar. Verder hopen we er samen twee mooie dagen van te gaan maken, waar we als team met trots op terug kunnen kijken. Like en deel onze pagina op facebook: Samenloop voor Hoop team 24FitBathmen”

Voor meer informatie: Marina Rietman-Tiebot, Teamcaptain 24FitBathmen, tel. 06-28996249.