Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

24KiKa

Finishfoto van vorig jaar.

Finishfoto van vorig jaar.

BATHMEN – Vrijdag 4 en zaterdag 5 september wordt het skeelerevenement 24KiKa gehouden. Een skeelerfestijn voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een goed doel. De opbrengsten van 24KiKa worden namelijk geschonken aan stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).Vorig jaar stond er voor het eerst een team van Westrik Snack aan de start. Dit jaar doen ze met twee teams mee. Het mannenteam bestaat uit Theo van Ommeren, Herjan Sluiter, Jarco Gorkink en Ton ten Have. Het vrouwenteam bestaat uit Matty Kuik, Els Welgraven, Thirza Gorkink en Annemiek Sluiter. In estafettevorm wordt er 24 uur lang geskeelerd op het parcours FlevOnice in Biddinghuizen. De afgelopen weken hebben de teamleden niet alleen veel geskeelerd, maar zijn ze ook hard op zoek geweest naar sponsoren. Westrik Snack is ook dit jaar weer de sponsor en sportvoeding word gesponsord door Herbalife Annet Stegink.

Via het verkopen van loten is er geld ingezameld. De loten kosten 2.50 euro voor particulieren en voor bedrijven 25.00 euro. Deze kunt u kopen bij bovengenoemde deelnemers.

Wilt u komen aanmoedigen, dat kan. De teams starten op vrijdag 4 september om 15.00 uur en de finish is zaterdag 5 september om 15.00 uur.