Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

26, 27, en 28 september:

Drie dagen feest

wwwbathmensekermisnl

www.bathmensekermis.nl

BATHMEN – Het laatste weekend van september is er elk jaar groot feest in Bathmen, want dan wordt de “Battumse Karmse” (Bathmense Kermis) gevierd.Zaterdag 26 september wordt de kermis om 13.30 uur geopend door wethouder Jan Jaap Kolkman. Het is een traditie, dat aansluitend honderden kleurige ballonnen de lucht in gaan. Om 15.00 uur staat er een optreden voor kinderen op het programma. Dit optreden vindt plaats bij Boode.

Zondagochtend 28 september is er vanaf 11.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke Frühschoppen met de Langenberger Muzikanten. Om 13.00 uur gaat de kermis open, evenals de goederenmarkt. Vanaf 14.00 uur komt voor de 26ste keer de jaarlijkse optocht van paarden en rijtuigen door het centrum van Bathmen (Dorpsstraat). Voor de vierde achtereenvolgende maal zal er dit jaar een oldtimerdefilé gehouden worden aansluitend aan de traditionele kermiskoetsentocht. Na het defilé worden de auto’s opgesteld op de Nieje Bleke (naast Boode).

Maandag 29 september speelt Gerrit Pelle vanaf 10.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke en al vanaf 08.00 uur kunt u terecht op de rommel- en goederenmarkt. Om 12.30, 13.30 en 14.30 uur verzorgt Berry Knapen drie kolderieke straatacts.

Bij de Bathmense horecagelegenheden, Boode in Bathmen, Hét Café Braakhekke en Café De Brink, treedt een keur aan artiesten op. Het complete programma, zowel van de kermis(attracties) als van de horeca vindt u op www.bathmensekermis.nl

 

Wie wordt er Bathmense Kermis VIP?

Vier mensen maken kans om ‘Bathmense Kermis VIP’ te worden. Diegene die verkozen wordt tot BK VIP wordt het Bathmense Kermis VIP pakket aangeboden.

 

Wat houdt het BK VIP pakket in?

– Ontvangst op zondag 27 september 13.30 uur aan de Woertmansweg bij Kloosterboer. Hier verzamelen ook de koetsen en oldtimers.

– Ontvangst met champagne en oliebollen.

– Meerijden met defilé in oldtimer of koets.

– Gratis entreekaartjes voor diverse kermisattracties.

– 10 consumptiebonnen.

– Waardebon onbeperkt spareribs eten voor 1 persoon bij de Heeren van Dorth.

U kunt Bathmense Kermis VIP worden door deze facebookactie te delen en liken! Liken en delen kan tot en met 20 september. Kijk op de facebookpagina: www.facebook.com/bathmensekermis

 

Kermisselfie

Ook nieuw dit jaar is de Kermisselfie actie. Stuur jouw selfie (gemaakt tijdens de komende kermis) naar info@bathmensekermis.nl De twee leukste inzendingen maken kans op een dinerbon. De ingezonden selfies zullen worden gepubliceerd op www.bathmensekermis.nl

 

Het volledige programma kunt u vinden op de vernieuwde website: www.bathmensekermis.nl

De Bathmense Kermis vindt u ook op Facebook en op Twitter (@Bathmensekarmse).