Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmen – Na een voorbereidingstijd van ruim een jaar waarin fondsen zijn gezocht en voorbereidingen zijn getroffen, heeft de Stichting Bathmen Promotie samen met deelnemers van Erve De Poll en sponsoren bloembakken opgehangen aan de lantaarnpalen in het centrum van Bathmen.

“De planten zijn de afgelopen maanden geplant en goed verzorgd door deelnemers van Erve De Poll”, aldus Theo Bruggeman voorzitter van de Stichting. Bestuurslid Erik Brilman van de Stichting Bathmen Promotie heeft een watertank met een pomp op de aanhanger gemonteerd, die speciaal voor dit doel is aangeschaft. De deelnemers van Erve De Poll gaan hiermee de bakken van water voorzien.
Brilman nam een jaar geleden contact op met Mariska Kuipers van Erve De Poll met de vraag wat Erve De Poll en de Stichting voor elkaar kunnen betekenen. Volgens Kuipers is het belangrijk dat hun deelnemers zingeving geven aan hun dag en zich nuttig voelen. Bij Erve de Poll ervaren deelnemers dat ze van waarde zijn, dat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan het dagelijkse bestaan. De Stichting was op zoek naar een manier om de bloembakken te verzorgen en de samenwerking kwam, aldus Bruggeman, snel tot stand.
Theo Bruggeman tot slot: “Dankzij de Van Ginkelgroep die de potgrond sponsorde, de Welkoop die voor planten zorgde en de liefdevolle verzorging van de deelnemers van Erve De Poll konden we vandaag eindelijk de bloemetjes buitenhangen.
U zult de deelnemers van Erve De Poll met hun vrolijke aanhanger de komende zomer regelmatig in Bathmen tegenkomen, maak gerust een praatje. Samen maken we Bathmen nog mooier!”