Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘35 jaar Dianne in Bathmen’: een driedaags evenement!

BATHMEN – Vanuit de trendy modezaak DEF viert Dianne in ’t Hof-Heuvelman op 22, 23 en 24 juni het feit dat zij vijfendertig jaar gevestigd is als Bathmense ondernemer. Dat gaat gepaard met allerlei leuke activiteiten in de winkel. Gewoon, omdat ze vindt dat 35 jaar bést gevierd mag worden en je daar je klantenkring echt wel voor mag bedanken!Wim en Gerda Heuvelman hadden blijkbaar in de gaten dat het ondernemerschap er al jong in zat bij dochter Dianne. Ook dat ze ‘iets’ met mode en kleding had, wel een eigen zaakje wilde beginnen. Pa en ma Heuvelman waren destijds eigenaren van slijterij ’t Bockje en in dat pand was nog wat ruimte over. Dianne is er nog steeds blij mee dat ze daar haar eerste, piepkleine wolwinkeltje kon beginnen wat uiteindelijk de basis is geweest van dat wat ze nu heeft: een mooi modehuis!

Er werd wol van goede kwaliteit verkocht en men kon er ook truien laten breien. Ze bouwde een mooie klantenkring op en intussen nam haar privéleven ook een vlucht: Dianne trouwde met Tonnie in ’t Hof en samen mochten ze zich verheugen in de komst van drie kinderen: Jan Willem, Sanne en Fleur. In die jaren hebben ze ook het huidige pand aan de Brink 8 met woonhuis gekocht en vooreerst bleef de zaak een wolwinkel. Later gooide ze het roer om en legde ze zich toe op de verkoop van kleding, eerst onder D & S Mode en nu onder de naam DEF (Dianne Exclusive Fashion).

Natuurlijk zijn er in de loop der jaren verbouwingen geweest en zeker voor een trendy modezaak ligt het voor de hand dat je met regelmaat je interieur qua kleur e.d. aanpast aan de tijd. Zo’n tien jaar geleden werd er ook een zaak geopend in Deventer waarvan nu dochter Sanne de eigenares is van DEF by Sanne. Hoewel het hier gaat om twee aparte bedrijven, doen ze tóch samen de inkoop en kunnen ze die mooi op elkaar afstemmen!

En nu dus het 35-jarig jubileum van Dianne in Bathmen met een mooi evenement: aanstaande vrijdag is er voor iedereen die binnenloopt koffie met taart. Zaterdag vanaf 12.00 uur zijn er voor de shoppers de aller-lekkerste ijsjes en vanaf 16.00 uur een gezellig feestje met bubbels & bites!

Zondag wordt het partyweekend afgesloten met een geweldige modeshow om 14.00 uur!

De klanten krijgen op die dag overigens ook een mooi T-shirt cadeau!

En voor het hele weekend zijn er speciale, feestelijke aanbiedingen. Bovendien staat er voor de eerste 50 klanten met een besteding vanaf 75,- een goodiebag klaar!

Dus… kom gewoon langs op één van die dagen!