Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

50 jaar Rythmeen

BATHMEN – Het hele schooljaar vinden er bij de Rythmeen en in het dorp al allerlei activiteiten plaats in verband met het 50-jarig bestaan van de school. Afgelopen Pinksteren was er de Happy Stones actie. De kinderen van de Rythmeen maakten eigen Happy Stones en mochten zelf kiezen of ze deze steen lieten zwerven of toch zelf zouden houden. De jubileumcommissie verstopte nog elf heel bijzondere stenen, namelijk de Gouden Happy Stones. Zo was er bijvoorbeeld één te vinden bij de weegschaal van de Jumbo, maar ook één op het zwembad. Wanneer er een gouden steen gevonden was, mocht de vinder deze komen inleveren voor een mooie prijs. Inmiddels zijn er negen stenen ingeleverd, twee zwerven waarschijnlijk nog in het dorp rond. “Mocht je deze nog vinden, dan weten jullie vast de weg naar de Rythmeen te vinden”, aldus Ellen Simmelink van de Rythmeen.


Ellen: “Inmiddels leven we toe naar het einde van dit schooljaar en naar het hoogtepunt van dit feestjaar. In de week van 27 tot en met 1 juli vinden er een groot aantal activiteiten voor de kinderen van de Rythmeen plaats. Zo komt er een clown, een stormbaanspektakel en maken we een voorstelling met de hele school. Op 2 juli zal in de feesttent op het voetbalveld het Gouden Rythmeenfeest plaatsvinden. Voor alle oud-leerlingen, (oud)-collega’s, ouders, sponsoren en iedereen die zich betrokken voelt bij de Rythmeen. De band Greenlight treedt op. Hierin zitten 3 oud-leerlingen van onze school en ook de DJ Ties Kram heeft vroeger op de Rythmeen gezeten. Al met al belooft het een fantastische week te worden. Waar we met zijn allen enorm naar uitkijken.”
Kaarten voor het Gouden Ryth-meenfeest zijn te bestellen op www.jubileumfeestrythmeen.nl. Voorafgaand aan het feest is er ook nog de mogelijkheid om de school van binnen te bekijken en herinneringen op te halen.