Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Aanstormend kleinkunsttalent komt naar het Cultuurhuus

BATHMEN – Initiatiefnemer Jeffrey Kleine Koerkamp heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Zo won hij in 2016 Salland`s Got Talent en in 2017 in Oldenzaal de Christenhusz Theaterprijs. Dit gaat nog heel veel beloven voor de toekomst.Deze maand treedt hij op in het Cultuurhuus Braakhekke samen met twee studiegenoten, Liselot Nakken en Marije de Haan. We kunnen genieten van een avondje Kleinkunst.

Liselot en Marije spelen ‘Het kutstuk’. Omdat ze er klaar mee zijn. Met hun opleiding dan, niet met de vrouw. Met de vrouw als inspiratiebron hebben de twee vriendinnen een voorstelling gemaakt. Een voorstelling met een ons vermaak, een kopje herkenbaarheid en een theelepel onzekerheid

Na de pauze zal Jeffrey optreden.

Jeffrey laat in zijn voorstelling ‘Stuk’ zien dat dromen nagejaagd moeten worden. Maar wat als het allemaal even tegen zit? Haak je dan af of zet je alles opzij om toch die ene droom werkelijkheid te maken? In deze voorstelling wordt er een beeld uit het leven geschetst, waarin de relatie centraal staat. Maar wat gebeurt er met een droom als diezelfde relatie in gevaar dreigt te komen. Blijf je dan sterk of ga je er dan keihard aan onderdoor?

Naast deze voorstellingen zal er tussendoor een muzikaal optreden zijn van de winnaar van Salland`s Got talent 2017, Wies Jansen Holleboom. Zij zal met haar prachtige stem een aantal liedjes ten gehore brengen.

De avond begint om 20.30 uur en de zaal is vanaf 20.00 uur geopend.

Cultuurhuus Braakhekke Bathmen.

Kaartverkoop ad. € 7,50 via de website www.cultuurhuusbraakhekke.nl of tijdens de openingsuren, 10.00-16.00 uur / zaterdag 10.00-13.00 uur, aan de kassa van het Infopunt.