ABS en Lettele geven toeschouwers mooie wedstrijd

BATHMEN – De derby tussen ABS en Lettele was een wedstrijd met veel strijd en voetbal van wisselende kwaliteit.Al in de eerste minuut, bijna van de aftrap af, kwam Lettele met een snelle aanval vrij voor de ABS keeper te staan. De inzet verdween echter langs het ABS doel. ABS was de eerste tien minuten niet goed bij de les. Juist in een wedstrijd tegen de buren moet je scherp zijn. De kansen waren voor Lettele, pas in de 35e minuut was er een schot op de goal van Lettele. Net voor rust was de grootste kans voor ABS , maar het schot ging van 6 meter afstand hoog over.

De tweede helft was voor ABS. De kansen waren voor ABS en in de duels was ABS de bovenliggende partij. Beide partijen bleven strijden voor de overwinning met een faire inzet van alle middelen. Beide keepers etaleerden hun kunde met een zeer fraaie redding.

Aan ABS zijde kwam er tot tweemaal gevaar door een goede actie via links van Wessel Nikkels die de bal voorzette op de goed meegelopen Michiel ten Dam. In beide gevallen moest de bal ineens uit de lucht in geschoten worden. Ook hier verdween de bal over het doel.

Na negentig minuten was iedereen het eens dat de 0-0 een goede afspiegeling was van de wedstrijd. Met het publiek als winnaar.