Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Actie Kerkbalans

‘Geef voor je Kerk’

BATHMEN / OKKENBROEK – De jaarlijkse actieperiode van Actie Kerkbalans is van start gegaan. Door het hele land gaan overal vrijwilligers op pad en vragen de leden om een steentje bij te dragen aan de plaatselijke kerk.Zo ook in de Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek, waar de Kerkrentmeesters voor de aansturing zorgen. In hun aankondiging vertellen zij daarover het volgende: “Wij benaderen u voor een financiële bijdrage 2020 aan onze plaatselijke kerk. Misschien vragen we dat voor de zoveelste keer, misschien is het voor de eerste keer. Wij vragen dat omdat we alleen op die manier kerk kunnen zijn en blijven in onze gemeente Bathmen-Okkenbroek.

Uw bijdrage wordt gebruikt voor de geestelijke zorg (pastoraat), voor de zeer veelzijdige activiteiten, voor de kosten en onderhoud van het kerkgebouw, voor de maatschappelijke projecten en nog veel meer. Voor alles wat nodig is voor een levende en vitale kerkelijke gemeente. Samen kunnen we van betekenis zijn én blijven voor ons samen en voor de mensen om ons heen. Vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. Ruimhartig, zodat het professionele team zich door u ondersteund weet. Ruimhartig zodat we samen aan de slag kunnen. Ruimhartig, zodat de kerk het hart van beide dorpen kan blijven.

In de week van 20 januari 2020 valt bij u de brief voor de Actie Kerkbalans op de mat.

In de opvolgende week komt de contactpersoon het formulier met uw toezegging bij u ophalen. Doet u mee? Uw bijdrage is onmisbaar.”