Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Actie ‘Kraak de Kluis’: blije winnaars in Bathmen


Bathmen – De actie in de afgelopen maand van de VBO en SBP, Kraak de Kluis, heeft veel winnaars opgeleverd. Er zijn in totaal 166 prijzen gevallen. Variërend van dinerbonnen, fietstassen, schoonheidsproducten, monopolyspellen, waardebonnen tot en met diverse andere prijzen.

Er zijn veel mensen die de bonnen hadden opgespaard zodat er de laatste dagen lange rijen voor de kluis stonden. Tip voor de volgende keer wacht niet tot het laatste moment.

Zaterdag heeft Harmen Groenouwe van Camperverhuur Groenouwe de camper, waarmee de prijswinnaars een week op stap kunnen, naar het Cultuurhuus gereden. Daar zijn alle hoofdprijswinnaars op de foto vastgelegd.

Stichting Bathmen Promotie en de Verenigde Bathmense Ondernemers gaan volgend jaar zeker weer nadenken over een nieuwe actie.

Prijswinnaars
Week Camperhuur (Camperhuur Groenouwe):
Lisette Kroes
Fairybell (Welkoop):
Valentijn de Geest
Ballonvlucht (Schipbeek Makelaars):
Mevr. G Muilerman
3 x 1 minuut winkelen bij de Jumbo (Jumbo):
– Berni Stoevenbelt
– Lies Bouma
– Bea Huis in `t Veld

Foto v.l.n.r.: prijswinnaars Valentijn de Geest, Lisette Kroes, Joop Stoevenbelt, Thea Huis in `t Veld en Lies Bouma (mevr. Muilerman ontbreekt op de foto). Ondernemers: Maarten vd Streek (Welkoop), Harmen Groenouwe (Camperverhuur Groenouwe), Dennis Eikelboom (Jumbo) en Jorn Spoelstra (Schipbeek Makelaars).
FOTO: OTTO WESTRA